Snel naar Onze vereniging Hulpverlening Opleidingen
EHBO Genemuiden > Opleidingen > Herhalingslessen

Herhalingslessen

Leden die een dagcursus volgen krijgen een mail met het verzoek om zich voor een dagcursus in te schrijven. Wilt u als u een avondherhaling gevolgd heeft en ook graag een dagcursus wilt volgen dit via mail aan ons doorgeven?

Bent u 2 keer of vaker per kalenderjaar niet geweest op de avondherhalingen, dan wordt u een dagcursus aangeboden, zodat uw verlenging van het diploma niet vervalt.

Diplomachecker

Met de diplomachecker kunt u de geldigheid controleren van de diploma’s en certificaten die bij Het Oranje Kruis zijn behaald.

klik hier voor de diplomachecker


Voor iedereen die al een EHBO-diploma heeft, organiseren wij herhalingslessen. Om uw diploma geldig te houden is het noodzakelijk om minimaal vier lessen bij te wonen. Volgt u deze lessen niet, dan verliest u het recht op verlenging van uw diploma en mogelijke aantekeningen. Deze cursussen worden gegeven door zeer ervaren kaderinstructeurs in combinatie met Lotus slachtoffers. 

De leden van onze vereniging kunnen kiezen uit verschillende mogelijkheden:

1. Avondcursus (4 avonden)

2. Dagcursus

3. Via de werkgever

 LET OP

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) het lesgeld voor een EHBO (herhalings)cursus. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de voorwaarden.

Avondcursus

De leden die kiezen voor de avondcursus worden ingedeeld op de maandag- of dinsdagavond. De cursus wordt gegeven in het verenigingsgebouw d’ Overtoom. De cursus is van 19:30 tot 22:00 met halverwege een korte pauze.

 Kosten van de avond herhaling zijn € 70,- per jaar.

Dagcursus

Deze cursus bestaat uit 6 groepen. Deze cursus wordt ook gegeven in het verenigingsgebouw d’ Overtoom van 9.00 tot 16:00. Voor de lunch dient u zelf iets mee te nemen.

Kosten van de dag herhaling zijn € 70,- per jaar.

De volgende dagcursussen zijn ingepland:

De volgende avondherhalingen zijn ingepland:

Voor werkgevers waar minimaal 12 leden van onze vereniging werkzaam zijn bestaat de mogelijkheid om de cursus op locatie te volgen. Dit houd in dat wij de herhalingslessen intern kunnen geven. De cursus data worden in overleg met de bedrijven ingepland.

 Inschrijven:

Wilt u zich bij onze vereniging aansluiten en bent u in het bezit van een geldig ehbo-diploma, dan kunt u het contactformulier invullen.